Καταγγελία για την επίθεση απο την Πανελλήνια ένωση συνταξιούχων ναυτικού απομαχικού ταμείου

Σε δελτίο τύπου-καταγγελία προχώρησε η πανελλήνια ένωση συνταξιούχων ναυτικού απομαχικού ταμείου με αφορμή την επίθεση σε βάρος μελών της ένωσής της(ΠΕΣ-ΝΑΤ) την ώρα που διακινούσαν έντυπο κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων για την αυριανή (31/10) συγκέντρωση στην Αθήνα.

 Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος μελών της ένωσής μας (ΠΕΣ-ΝΑΤ) την ώρα που διακινούσαν έντυπο κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων για την αυριανή (31/10) συγκέντρωση στην Αθήνα.

Στην επίθεση πρωτοστάτησε άτομο που δήλωνε υπάλληλος καθαριότητας, στη συνέχεια προς βοήθειά του έφθασε ο κατά δήλωσή του προϊστάμενος καθαριότητας του Δήμου Πειραιά και για να τρομοκρατήσουν τα μέλη μας κάλεσαν την αστυνομία.

Η αποφασιστικότητα των συναδέλφων, η συμπαράσταση από τους περαστικούς και η αλληλεγγύη από τα ταξικά σωματεία και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, αποδείχθηκε πιο ισχυρή από τις δυνάμεις της αντίδρασης και της καταστολής.

Η θλιβερός αυτός ρόλος των δημοτικών υπαλλήλων καθαριότητας σε ρόλο καταστολής δεν αποτελεί κάποιο τυχαίο περιστατικό αλλά εντάσσεται στη γενικότερη κατεύθυνση των Δημοτικών Αρχών σαν το μακρύ χέρι της αντιλαϊκής πολιτικής.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας κάνουν δυνατότερους. δικαίωμά μας είναι η ενημέρωση του κόσμου με όποιον τρόπο κρίνουμε καλύτερο.
Καλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους του ΝΑΤ, όλου τους συνταξιούχους, να δώσουν αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που με την αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετούν τσακίζουν τις ζωές των συνταξιούχων, των εργαζόμενων, της λαϊκής οικογένειας.

ΟΛΟΙ στην Παναττική συγκέντρωση στις 31 Οκτώβρη, ώρα 10 το πρωί, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) στην Αθήνα και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς Υπουργείο Υγείας.

Πειραιά 30 Οκτώβρη 2013
Η Διοίκηση της ΠΕΣ-ΝΑΤ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΜΑΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

e-Nautilia.gr

Διαβάστε ακόμα