Τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων

Κατόπιν εισηγήσεως του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ.Δημητρίου Μπαντιά και αποφάσεως του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη, ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων, ως κάτωθι:

1. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος (Α.Μ. 795) από το ΥΕΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Βανκούβερ.

2. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΡΕΛΑΣ Αναστάσιος (Α.Μ. 830) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΠΑΜ-ΠΣΕΑ & ΘΚΜ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μόντρεαλ.

3. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ Χαράλαμπος (Α.Μ. 870) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΚΑ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Αμμοχώστου.

4. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης (Α.Μ. 874) από Α.Ε.Ν Χίου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Οδησσού.

5. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος (Α.Μ. 880) ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΠΑΜ-ΠΣΕΑ & ΘΚΜ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Σάντος.

6. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΣΣΑΔΗΣ Νικόλαος (Α.Μ. 890) από το Κ.Λ Αλεξανδρούπολης στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νέας Υόρκης.

7. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΝΑΚΗΣ Χρήστος (Α.Μ. 899) από το Κ.Λ Βόλου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Κωνστάντζας.

8. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Σπυρίδων (Α.Μ. 911) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΔ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χιούστον.

9. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ελευθέριος (Α.Μ. 921) από το ΥΝΑ/ΚΕΕΠ/ΔΕΔΑΠΛΕ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Ρόττερνταμ.

10. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Γεώργιος (Α.Μ. 968) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΑΕ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νοβόροσισκ.

11. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΜΠΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Ευάγγελος (Α.Μ. 971) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΠ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Πορτ Σάϊδ.

12. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ Αντώνιος (Α.Μ. 1047) από το Γραφείο κ. Γ.Γ.Ν.Α στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μπουένος Άϋρες.

13. Ο Πλωτάρχης (Τ) Λ.Σ. ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ Κύρος-Νικόλαος (Α.Μ. 08Τ) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΛΕΠ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χόνγκ Κόνγκ.

Διαβάστε ακόμα