Προβληματισμός και αγανάκτηση για τα νέα δρομολόγια [βίντεο]

ΜΕ 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΑΔΝΗ»Για σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Χίου έκαναν λόγω οι επιβάτες του πρώτου πρωινού δρομολογίου μετά την αποχώρηση του B.S Patmos.

Επαγγελματίες οδηγοί και πολίτες μιλώντας στην κάμερα του politischios.gr αναφέρθηκαν στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και τους τοπικούς βουλευτές.

«Όλα έγιναν με την ανοχή τους και αυτό είναι εμφανές. Αυτή η κατάσταση μας πάει πολλά χρόνια πίσω. Αν κάποιος θέλει να κλείσει ένα ιατρικό ραντεβού στην Αθήνα θα πρέπει να πληρώσει εκτός των άλλων και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο», είπαν οι ίδιοι.

Για καταστροφικές πολιτικές που στοιχίζουν στην τοπική οικονομία έκανε λόγο ο Γραμματέας του Σωματείου Οδηγών Χίου Γ. Βανικιώτης που εξέφρασε την άποψη ότι η μείωση των δρομολογίων θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε απώλεια θέσεων εργασίας.

Όλα αυτά όταν το σημερινό δρομολόγιο του «Αριάδνη» της HSW έφθανε σε πληρότητα 85% αφού μόνο από τη Χίο αναχώρησαν πάνω από 600 άτομα.

politischios.gr

Διαβάστε ακόμα