Οδηγίες προς “ναυτιλλομένους” απο τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

Οδηγίες προς “ναυτιλλομένους”, ώστε να ξανακερδίσουμε τη χαμένη δυναμική ενός πλουτοπαραγωγικού για την οικονομία της χώρας κλάδου, όπως είναι η ναυπηγοεπισκευή, δίνει με συνέντευξή του στη “Ν” ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Queensway Navigation Co ltd, Βασίλης Θ. Τερζής.

Σε μια περίοδο που η χώρα προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, η ναυπηγοεπισκευή, βασικός άξονας για τη ανάπτυξη του ναυτιλιακού cluster στη χώρα, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση, και ο κ. Τερζής, από τη πλευρά του πελάτη, καταδεικνύει τα κακώς κείμενα, και αναδεικνύει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες επάνω στους οποίους θα πρέπει να βασιστούμε για να αντιμετωπίσουμε την πίεση που δεχόμαστε από τον ανταγωνισμό του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου στη Τουρκία.

“Η ποιότητα, η συνέπεια, η ανταγωνιστικότητα και η επαγγελματικότητα είναι οι βασικοί πυλώνες όπου πρέπει να στηριχτούμε στη νέα εποχή, μια εποχή που μας έχει ήδη προσπεράσει και αν δεν τολμήσουμε άμεσα την αλλαγή τα πλοία θα περνούν και θα μας προσπερνούν και εμείς θα αναλογιζόμαστε ότι κάποιος άλλος μας φταίει”, τονίζει ο κ. Τερζής, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

naftemporiki.gr

Διαβάστε ακόμα