Κωστής Μουσουρούλης: Χρόνια Πολλά και γαλήνιες θάλασσες για όλους

Το μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη στους Έλληνες ναυτικούς για τα Χριστούγεννα:

“Έλληνες Ναυτικοί,

Νιώθω πόσο δύσκολο είναι να περνάτε τις ημέρες αυτές μακριά από την πατρίδα, την οικογένεια και τους φίλους σας υπηρετώντας το καθήκον.

Όμως, σας δηλώνω και σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε όλοι ευγνώμονες που κρατάτε ψηλά τη σημαία της ναυτικής τιμής της Ελλάδας.

Εδώ, στην πατρίδα, κανείς από εμάς δεν σας ξεχνά.

Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζετε δύσκολες συνθήκες και αντιξοότητες.

Γι’ αυτό και ξαναχτίζουμε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε γερά θεμέλια, για να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματά σας και μαζί να προχωράμε μπροστά.

Πιστεύω ότι η επανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και η επανασύνδεσή του με το Λιμενικό Σώμα ήταν το αυτονόητο που μπορούσε να κάνει η Πολιτεία για ένα κλάδο που αναδεικνύει τη χώρα μας διεθνώς και προσφέρει στην εθνική οικονομία μας πολύτιμους πόρους.

Έλληνες Ναυτικοί,

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά: είμαστε όλοι σε μια καμπή της Ιστορίας.

Αγωνιζόμαστε, ο καθένας από το δικό του πόστο, για να επαναφέρουμε την Ελλάδα στο δρόμο της προόδου, για να διασφαλίσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια, για το μέλλον των παιδιών μας, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Οι κοινές μας προσπάθειες πλέον πιάνουν τόπο, και η δύσκολη κατάσταση σιγά σιγά αλλάζει. Μπορούμε πια να κοιτάζουμε το μέλλον με δικαιολογημένη αισιοδοξία.

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας υγεία και πρόοδο.

Χρόνια Πολλά και γαλήνιες θάλασσες για όλους”.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα