Ποιας εταιρείας ο στόλος συμμορφώνεται περισσότερο με τους διεθνείς κανονισμούς;

Τον Ιανουάριο του 2013, ο στόλος του ομίλου CMA CGM συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από τα Port State Control , σε αναγνώριση της συμμόρφωσης του στόλου με τους διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια στη θάλασσα, τεχνική / κανόνες συμμόρφωσης και την πρόληψη της ρύπανσης.

Για αυτή την κατάταξη, οι λιμενικές αρχές, ελέγχει την κατάσταση των πλοίων, το επίπεδο συντήρησης, την ποιότητα του πληρώματος, τις διαδικασίες για τη διαχείριση της ασφάλειας και της ρύπανσης, κ.λπ. …

CMA CGM

Από το 2010, τα πλοία ελέγχονται από μια βαθμολογία που εφαρμόζετε από το «Μνημόνιο Συνεννόησης» (MoU) , η οποία είναι από τις αυστηρότερες στον κόσμο.

Σε περίπτωση της μη συμμόρφωσης, τα πλοία και οι εταιρείες υπόκεινται σε αυστηρότερες και πιο συχνούς έλεγχους που μπορεί να οδηγήσουν σε κρατήσεις και απαγορεύσεις.

Ο Σύμβουλο του Ομίλου Farid Salem δήλωσε:

” Ο όμιλος CMA CGM αποπνέει υγεία. Η ασφάλεια των πληρωμάτων, των εργαζομένων της, των μεταφερόμενων εμπορευμάτων και πλοίων είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της.

Η αναγνώριση αυτής της απόδοσης από τις αρχές επιβραβεύει τα μέτρα που εφαρμόζονται από τον Όμιλο για την εξασφάλιση της ασφάλειας επί του πλοίου και καταδεικνύει το άριστο επίπεδο των πλοίων και των πληρωμάτων CMA CGM του “

Διαβάστε ακόμα