Πειραιάς
26°C

Απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια

Απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια

Δημοσιεύθηκε στις

03/12/2012

από

Δεμένα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου παραμένουν τα πλοία, λόγω ενίσχυσης των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 9.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και στις τοπικές γραμμές Πειραιάς-Παλούκια και Πειραιάς-Σελήνια.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, κλειστό παραμένει το πορθμείο Ρίου-Αντίρριου και οι γραμμές Κυλλήνη- Κεφαλλονιά και Κυλλήνη- Ζάκυνθος.

Τέλος, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα -Λευκίμμη, ενώ μόνο με πλοία κλειστού τύπου γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα.


ΠΗΓΗ

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
26°C