Θανατηφόρα σύγκρουση στη Βαλτική: Δύο αξιωματικοί βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο

Δύο αξιωματικοί της γέφυρας βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Scot Marine Holdings να δηλώνει ότι έχει μια αυστηρή πολιτική για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και έχει μηδενική ανοχή για τυχόν παραβιάσεις που συμβαίνουν.

Μετά την θανατηφόρα σύγκρουση του φορτηγού πλοίου M/V Scot Carrier με την φορτηγίδα τη Δευτέρα στα ανοιχτά της Σουηδίας, ένα μέλος του πληρώματος βρέθηκε νεκρό ενώ ένα ακόμα, έστω και τυπικά να θεωρείται αγνοούμενο, χωρίς βέβαια να υπάρχει ελπίδα να βρίσκεται στη ζωή σε θερμοκρασίες νερού 4 βαθμούς κελσίου.

Το ένα μέλος του πληρώματος από τη φορτηγίδα βρέθηκε νεκρό ενώ το άλλο ακόμη αγνοείται. Δύο μέλη του πληρώματος του βρετανικού φορτηγού πλοίου βρέθηκαν πάνω από το νόμιμο επιτρεπτό όριο αλκοόλ και βρίσκονται υπό κράτηση από την αστυνομία.

Το Scot Carrier βρίσκεται τώρα ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Ystad, στη Σουηδία και το πλήρωμα και η ναυτιλιακή εταιρεία συνεργάζονται πλήρως για την έρευνα, την οποία έχουν αναλάβει οι σουηδικές, οι δανικές και οι βρετανικές αρχές.

Διαβάστε ακόμα: Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Scot Carrier δίνει λεπτομέρειες για την θανατηφόρα σύγκρουση στην Βαλτική θάλασσα

Διαβάστε ακόμα