Δυο επιβάτες πλοίου της Royal Caribbean βρέθηκαν θετικοί στον COVID19- και οι δυο ήταν εμβολιασμένοι

Η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Royal Caribbean δήλωσε την Πέμπτη ότι δύο επιβάτες στο πλοίο Celebrity Millennium έχουν βρεθεί θετικοί στον COVID-19, είναι όμως ασυμπτωματικοί και προς το παρόν είναι απομονωμένοι.

Οι δυο επιβάτες, οι οποίοι μοιράζονταν την ίδια καμπίνα, παρακολουθούνται από την ιατρική ομάδα της εταιρείας, δήλωσε η διαχειρίστρια εταιρεία, προσθέτοντας ότι πραγματοποιεί έλεγχο για τον εντοπισμό των ατόμων που ήρθες σε επαφή, επιταχύνοντας τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν σε όλους τεστ για τον COVID-19.

Η κρουαζιέρα του Celebrity Millennium ήταν μια από τις πρώτες κρουαζιέρες στη Βόρεια Αμερική η οποία ξεκίνησε και πάλι την περασμένη εβδομάδα, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο.

Η Royal Caribbean άρχισε και πάλι τον Ιούνιο αφού πληροί τις ολοκληρωμένες οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που περιελάμβαναν ένα πλήρως εμβολιασμένο πλήρωμα και όλοι οι άνω των 16 ετών να παρουσιάσουν αποδεικτικό εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Οι εταιρείες κρουαζιέρας είναι από την βιομηχανία που επέστρεψε από τους τελευταίους στις προδημικές τους επιχειρήσεις, καθώς το CDC εξέδωσε αυστηρές οδηγίες νωρίτερα φέτος για τη βιομηχανία κρουαζιέρας με σκοπό την επανέναρξη των κρουαζιέρων, αφού ορισμένα πλοία έγιναν hotbeds για τον ιό πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα