Εντυπωσιακές εικόνες από την εξερεύνηση ενός πραγματικού σκάφους «φάντασμα» που βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στον Ατλαντικό ωκεανό!

Ένας άντρας μοιράστηκε πρόσφατα εντυπωσιακά πλάνα από τη στιγμή που φέρεται να έπεσε πάνω σε ένα παρατημένο σκάφος-φάντασμα, περίπου 800 μίλια έξω από τις Βερμούδες.

Ο Matt Rutherford και η συνάδελφός του που σχετίζεται με το Ocean Research Project φέρεται να βρήκαν το εγκαταλελειμμένο πλοίο και ανησύχησαν ότι μπορεί να είχε συμβεί κάτι τρομερό στο πλήρωμα.

Το απίστευτο βίντεο του Rutherford μας δείχνει εικόνες από την εξερεύνηση του πλοίου φάντασμα το οποίο πλέει παρασυρόμενο στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Στο βίντεο, ο Rutherford λέει ότι το πανί δεν ήταν επάνω στο σκάφος και φαινόταν να συμπεριφέρεται παράξενα μακριά. Εξετάζοντας προσεκτικά, συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια κανενός ανθρώπου και ότι η μηχανή δεν λειτουργούσε.

Αποφασίζοντας να εξερευνήσει το σκάφος, ο Rutherford είπε ότι ήταν ένα εγκαταλελειμμένο ιστιοφόρο. Αφού έψαξε το πλοίο, ο Rutherford έστησε την κάμερα για να ελέγξει τι έχει δει.

Είπε ότι βρισκόταν 800 ναυτικά μίλια από τις Βερμούδες και 1.500 από τις ΗΠΑ, και στέκεται πάνω σε έναν Swan 48 στη μέση του ωκεανού.

Διαβάστε ακόμα