Έπεσε από τις σκάλες και έχασε την ζωή του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γερμανικής ναυτιλίας!

Πιο συγκεκριμένα, ο 71χρονος Bertram Rickmers, έπεσε από τις σκάλες ενώ γιόρταζε τα 60ά γενέθλια της συζύγου του, σύμφωνα με την Bild.

«Αυτή την ώρα οι σκέψεις μας είναι κυρίως με την σύζυγο του Bertram Rickmers την Franziska, τα τρία παιδιά του και τα πέντε εγγόνια του, στα οποία εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας», ανέφερε σε δήλωση της η διοίκηση της Rickmers’ Asian Spirit Steamship Company.

Οι Rickmers προέρχονταν από μια από τις πιο γνωστές εφοπλιστικές οικογένειες της Γερμανίας. Αρχικά ίδρυσε μια εταιρεία με τον αδελφό του Erck με την οποία πουλούσε ομόλογα πλοίων.

Όταν και τα δύο αδέρφια χώρισαν τη δεκαετία του 1990, ο Bertram Rickmers μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την ναυτιλιακή εταιρεία η οποία απαριθμούσε 130 πλοία.

Η Rickmers Holding υπέβαλε αίτηση πτώχευσης το 2017 αφού η HSH Nordbank, ένας από τους σημαντικότερους πιστωτές της, απέρριψε ένα εξωδικαστικό σχέδιο αναδιάρθρωσης.

Στη συνέχεια, ο Rickmers ίδρυσε την Asian Spirit Steamship Company, η οποία σήμερα ελέγχει έναν στόλο 11 πλοίων μεταφοράς κοντέινερ.

Διαβάστε ακόμα