ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη κρουαζιέρα που οι αξιωματικοί γέφυρας θα είναι εξ ολοκλήρου γυναίκες!

Η Celebrity Cruises θα πραγματοποιήσει την πρώτη κρουαζιέρα στην οποία όλοι οι αξιωματικοί γέφυρας θα είναι γυναίκες! Η κρουαζιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2020.

Η Celebrity Cruises αποκάληψε ότι θα πραγματοποιήσει την ιστορική κρουαζιέρα για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 2020, με το ολοκαίνουριο πλοίο Celebrity Edge.

Η Kate McCue, η πρώτη αμερικανίδα γυναίκα πλοίαρχος σε κρουαζιερόπλοια, θα ηγηθεί της ομάδας των 26 γυναικών.

Η πρόεδρος και CEO της Celebrity Lisa Lutoff-Perlo θα λάβει επίσης μέρος στο συναρπαστικό εγχείρημα.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο των γυναικών στην παρακάτω φωτογραφία.

Οι ιστορικές κρουαζιέρες θα πραγματοπιήθουν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #BRIDGEthegap της Celebrity Cruises, η οποία υπογραμμίζει ότι ο χώρος παραδοσιακά θεωρείται ανδροκρατούμενος όσον αφορά τους ανώτατους αξιωματικούς.

Στην πραγματικότητα, η έρευνα της εταιρείας διαπίστωσε ότι μόνο το 2% των ναυτικών του κόσμου είναι γυναίκες.

Η Celebrity θέλει να προωθήσει τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις, με το 22% των ομάδων γέφυρας να αποτελείται από γυναίκες.

Ωστόσο, αυτή η κρουαζιέρα θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά στη ναυτιλιακή βιομηχανία το να αποτελείται ολόκληρη η Γέφυρα και η ομάδα αξιωματικών από γυναίκες.

Η καπετάνιος McCue δήλωσε: «Δεν μπορεί να περιγραφεί ο ενθουσιασμός μου το πώς αισθάνομαι να δουλέψω μαζί με αυτές τις απίστευτες γυναίκες στο Celebrity Edge για αυτή την πραγματικά ιστορική κρουαζιέρα».

Και συνέχισε, «Είμαι εμπνευσμένη καθημερινά από τις εκπληκτικές γυναίκες που εργαζόμαστε σε όλη αυτή την ομάδα – τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Είναι απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη στην διαφορετικότητα».

Η πλοίαρχος Kate McCue

Η επταήμερη κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική θα αναχωρήσει από το Fort Lauderdale της Φλόριντα στις 8 Μαρτίου 2020.

Οι τιμές ξεκινούν από 974 λίρες αγγλίας για δύο άτομα που θα μοιραστούν την καμπίνα με θέα τον ωκεανό.