Νέα συνεργασία ”Hellenic Seaways – Interamerican”

Του
Μηνά Τσαμόπουλου

Την συνεργασία που είχαν το 2010 ανανέωσαν η HELLENIC SEAWAYS και η INTERAMERICAN με το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα παροχών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Πάμε Μαζί».

Οι καλύψεις του προγράμματος ισχύουν από τη στιγμή της επιβίβασης στο πλοίο μέχρι και επτά ημέρες μετά το ταξίδι. Κάθε ταξιδιώτης μέσα από μια σειρά δωρεάν παροχών εξασφαλίζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει άμεσα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή περιστατικού ασθένειας, εν πλω και μετά την αποβίβασή του για το χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε.

Οι καλύψεις που παρέχονται αναλυτικά σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη είναι:

– Υγειονομική μεταφορά παθόντος
– Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα
– Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό
– Φροντίδα των ανηλίκων παιδιών του παθόντος επιβάτη
– Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται
– Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή.

Επιπλέον, για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας εν πλω έως και 7 ημέρες μετά το ταξίδι, έμπειροι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων απαντούν στη γραμμή υγείας 1010 σε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στη διάθεση του επιβάτη οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, για να του δώσουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, εφόσον κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς ή αερομεταφοράς του επιβάτη με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να εξασφαλιστεί γρήγορα η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ο κ. Αντώνης Αγαπητός, διευθύνων σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, δήλωσε: «Σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο και για το τουριστικό προϊόν, η HELLENIC SEAWAYS εστιάζει στην υψηλή ποιότητα πρόσθετων παρεχόμενων υπηρεσιών και στο βέλτιστο επίπεδο ασφαλείας των επιβατών που επιλέγουν την εταιρεία για την μετακίνηση τους.

Η πολυετής εμπειρία και οργάνωση της INTERAMERICAN στον τομέα της προσωπικής βοήθειας αποτελούν εγγύηση για την αξία των παρεχομένων καλύψεων και ένα σοβαρό λόγο προτίμησης της HSW από τους ταξιδιώτες στις γραμμές που εξυπηρετεί».

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών της INTERAMERICAN, επισήμανε: «Κατά την προηγούμενη συνεργασία των δύο εταιρειών το πρόγραμμα αποδείχθηκε εξαιρετικά ουσιαστικό και αποτελεσματικό, όπως κατέδειξαν και τα στοιχεία της χρήσης του. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης της HELLENIC SEAWAYS προς την Εταιρεία μας επιβεβαιώνει τα οφέλη για τους ταξιδιώτες, αλλά και τη διακριτή θέση της INTERAMERICAN στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια».

newmoney.gr

Διαβάστε ακόμα