Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SUPPORT

limani_peiraia_aktoploia_nautilia_

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SUPPORT οργανώνεται την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ώρες 09:30-16:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ Α.Ε.

Όπως είναι γνωστό ο ΟΛΠ Α.Ε συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα SUPPORT από το 2010 μαζί με άλλα 17 λιμάνια από χώρες όπως: Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Κύπρος, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Λετονία και Αυστρία.

Στόχος του SUPPORT (Security UPgrade for PORTs) είναι να αναβαθμίσει τα συστήματα ασφαλείας στα λιμάνια μέσα από νέα οπτικά, ψηφιακά και οργανωτικά σχήματα. Αποσκοπεί στην υποστήριξη των χρηστών λιμένα σε θέματα ασφαλείας σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και πρότυπα.

Στην Ημερίδα θα παρουσιασθούν όλα τα νέα προϊόντα, τα οποία επεξεργάσθηκε το πρόγραμμα και για τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται εφαρμογές σε λιμάνια.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης: «Ο ΟΛΠ Α.Ε. είναι ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια του κόσμου. Έχει αναπτύξει από το 2010 ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον ασφάλειας, το οποίο οργανωτικά, λειτουργικά, ηλεκτρονικά, υποβοηθούμενο από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, στα πλαίσια και του συστήματος ΙSPS, το καθιστά εξαιρετικά εξελιγμένο. Ο ΟΛΠ Α.Ε. πιστοποιείται κάθε χρόνο από ελεγκτικά ευρωπαϊκά όργανα, τα οποία μέχρι πρόσφατα διαπιστώνουν την απουσία σοβαρών γεγονότων ελέγχου».

Διαβάστε ακόμα