Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στο κρουαζιερόπλοιο Carnival Ecstasy (video)

carnival_ecstasy
Ένα μέλος του πληρώματος του Carnival Ecstasy βρήκε τραγικό θάνατο σε εργατικό ατύχημα στο ασανσέρ του κρουαζιερόπλοιου την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου γύρω στις 18:15. Το πλοίο ήταν στο τελικό στάδιο μιας τριήμερης χριστουγεννιάτικης κρουαζιέρα από το Μαϊάμι.

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το Fox 4 Now που έχει στη διάθεση του ένα φρικιαστικό βίντεο που δείχνει αίμα να κυλάει από την κορυφή της πόρτας ενός ανελκυστήρα του πλοίου.

Το βίντεο τράβηξε ένας επιβάτης, ο Matt Davis ο οποίος ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του Susan.“Ένα μέλος του πληρώματος ή κάποιος ήταν μέσα ή πίσω από το τείχος, όταν ο ανελκυστήρας κατέβηκε, και δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά κάτι τρομακτικό συνέβη”, δήλωσε στο ειδησεογραφικό site.

Ακολουθεί το βίντεο με τις σκληρές εικόνες:

Το μέλος του πληρώματος ήταν ένας ηλεκτρολόγος που κατά πάσα πιθανότητα πραγματοποιούσε συντήρηση κατά τη χρονική στιγμή, χωρίς να έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα οι συνθήκες του θανάτου του. Μια έρευνα έχει διενεργηθεί και το ασανσέρ έκλεισε αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. Η αστυνομία του Miami-Dade ανέφερε ότι το μέλος του πληρώματος ήταν ο 66χρονος Jose Sandoval Opazo.

Η εταιρεία Carnival Cruise σε δελτίο τύπου της αφού εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του μέλους του πληρώματος, αναφέρει ότι οι αρμόδιες αρχές έχουν ειδοποιηθεί και μια πλήρης έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κατασκευασμένο το 1991 Carnival Ecstasy είχε αναχωρήσει από το Φλόριντα την ημέρα των Χριστουγέννων. Το σκάφος έχει χωρητικότητα 70.365 gt και μπορεί να μεταφέρει 2.000 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες.

Διαβάστε ακόμα