ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

H DynaRep επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην εκπροσώπηση Πλοηγών μέσω της συνεργασίας της με την Strasselink

Συνεχίζοντας την δυναμική επέκταση της σε στρατηγικούς τομείς της ναυτιλίας η DynaRep Shipping Consultants ένωσε τις δυνάμεις της με την Strasselink Pte Ltd., από την Σιγκαπούρη, προσφέροντας αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες πλοήγησης σε όλες τις ναυτιλιακές που επιθυμούν ασφαλή διαμετακόμιση των πλοίων τους μέσω των στενών της Σιγκαπούρης και της Malacca .

Έμφαση δεν δίνεται μόνο στην ασφάλεια, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά και στο γεγονός ότι η Strasselink Pte Ltd. είναι ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών πλοήγησης που έχει συνάψει συμφωνία με το ινδονησιακό κράτος και συνεργάζεται μαζί του, ώστε η επιβίβαση και η αποβίβαση πιλότων στα χωρικά τους ύδατα να γίνεται νόμιμα. Αυτό είναι σημαντικό ειδικά για τα πλοία τα οποία ταξιδεύουν με κατεύθυνση από δυτικά προς την Άπω Ανατολή, διότι αναγκαστικά εισέρχονται στα παράκτια ύδατα της Ινδονησίας, οι αρχές της οποίας έχουν προειδοποιήσει τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πλοήγησης για την παράνομη επιβίβαση / αποβίβαση ξένων πιλότων στα χωρικά τους ύδατα, κατά μήκος των στενών Malacca και Σιγκαπούρης. Οι ινδονησιακές αρχές εντείνουν το τελευταίο διάστημα τις ενέργειές επιβολής των κανονισμών τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος όσα πλοία δεν συμμορφώνονται και δεν ακολουθούν τις οδηγίες της ινδονησιακής κυβέρνησης να παρενοχλούνται ή να απαγορεύεται ο απόπλους τους.

Η Strasselink είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην περιοχή, παρέχοντας υπηρεσίες πλοήγησης στα στενά Malacca / Σιγκαπούρης από το 2005. Η εταιρεία εξασφαλίζει ομαλές και απολύτως νόμιμες διαδικασίες, αποφεύγοντας τυχόν προβλήματα, καθώς συνεργάζεται με τις αρμόδιες ινδονησιακές αρχές και με ινδονήσιους πιλότους, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα υπάρξουν οποιουδήποτε είδους προβλήματα.

Η DynaRep Shipping consultants ιδρύθηκε το 2018 και προσφέρει υπηρεσίες εκπροσώπησης, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου ναυτιλιακών πρακτόρων, εταιρειών με ρυμουλκά λιμένος και πιλότους, σε Ελληνικές και Κυπριακές ναυτιλιακές εταιρείες.