Η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής και οι εκλογές στην ΠΕΝΕΝ

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την διενέργεια των αρχαιρεσιών στην ΠΕΝΕΝ.

Η πρόταση της Διοίκησης (Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση Ναυτών) εξέλεξε και τα 3 μέλη στην Εφορευτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία εκλέγονται:

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΡΕΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επίσης εξελέγησαν και 3 αναπληρωματικά μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ομόφωνα ενέκρινε η Συνέλευση, η έναρξη της ψηφοφορίας ορίστηκε για τις 26/10/2018 και η λήξη της ψηφοφορίας στις 12/2/2019.

Στο πλαίσιο αυτό ο συνολικός χρόνος των εκλογών ορίστηκε στο μέγιστο διάστημα που προβλέπει το καταστατικό με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών στις εκλογές του ιστορικού μας Σωματείου.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καλεί τα μέλη της να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες και με την ψήφο τους να αναδείξουν νέα Διοίκηση η οποία θα στηρίζει την ταξική – αγωνιστική πορεία της ΠΕΝΕΝ ώστε αυτή να εξακολουθήσει τον δρόμο της ταξικής πάλης για τα συμφέροντα του κλάδου, συνολικά των Ναυτεργατών και της εργατικής τάξης της χώρας μας.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Διαβάστε ακόμα