Ηρωικός… αποκλεισμός για τα Ψαρά

Φωτο: https://www.politischios.gr

Αποκλεισμένοι πάνω σε ένα ηρωικό βράχο με Φ.Π.Α. 24% παραμένουν από το πρωί της Δευτέρας 11/11 οι κάτοικοι της ηρωικής νήσου Ψαρών, εξαιτίας επισκευαστικών εργασιών στο πλοίο «Psara Glory» που την παραπάνω ημερομηνία εκτέλεσε το τελευταίο του δρομολόγιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Politischios.gr ο Δήμαρχος Ψαρών Κώστας Βρατσάνος, η εταιρεία παρότι όφειλε να το αντικαταστήσει άμεσα δεν το έπραξε με αποτέλεσμα το νησί να έχει αποκοπεί από το διοικητικό του κέντρο, τη Χίο.

«Μας είπαν ότι θα στείλουν ως αντικατάσταση το «Παναγία Μεγαλόχαρη» αλλά ενώ αυτό είχε προγραμματιστεί να γίνει μέσα στην εβδομάδα τελικά είπαν ότι θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, κάτι που τελικά δεν θα γίνει ούτε τότε. Η ημερομηνία που μας έχουν δώσει είναι για την επόμενη Τρίτη 19/11 και ελπίζουμε αυτό να ισχύσει», ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας παράλληλα ότι μέχρι τότε θα ζητήσει είτε τη συνδρομή του λιμενικού είτε τη συνδρομή του πλοίου της γραμμής ώστε κατά την επιστροφή προς Πειραιά να προσεγγίσει εκτάκτως στα Ψαρά για να μεταφερθούν επιβάτες αλλά και εφόδια για το νησί.

politischios.gr

Διαβάστε ακόμα