Νέα ναύλωση πλοίου με υπερδιπλάσια κέρδη για την Euroseas

Η ναυτιλιακή εταιρεία Euroseas Ltd. συμφερόντων του εφοπλιστή Αριστείδη Πίττα, ανακοίνωσε μια νέα σύμβαση ναύλωσης για το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων M / V «EM Hydra», χωρητικότητας 1.740 TEU.

Το πλοίο το οποίο κατασκευάστηκε το 2005, σύναψε ένα νέο συμβόλαιο ναύλωσης διάρκειας από 23 μέχρι 25 μήνες, κατ ‘επιλογή του ναυλωτή με τους μέσους ημερήσιους ναύλους να υπολογίζονται στα περίπου 20.000 δολάρια.
Η σύμβαση θα ξεκινήσει περίπου την περίοδο από 15 έως και 25 Μαΐου 2021 όταν το πλοίο θα παραδοθεί εκ νέου από τον τρέχοντα ναυλωτή του.

Ο Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroseas σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα ναύλωση του πλοίου μας, M / V« EM Hydra », για τουλάχιστον είκοσι τρεις μήνες με τον ημερήσιο ναύλο να διαμορφώνεται 2,5 φορές πάνω σε σχέση με τον προηγούμενο ναύλο του πλοίου.

Αυτή η συμφωνία έρχεται ένα μήνα μετά την ναύλωση του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων M / V “Joanna”, χωρητικότητας 1.732 teu και κατασκευής 1999 ,το οποίο ναυλώθηκε για 18 μήνες έναντι 16.800 δολαρίων την ημέρα δείχνοντας πόσο έντονα συνεχίζει να αυξάνεται η αγορά.».
Το νέο ναυλοσύμφωνο θα αποφέρει στην Euroseas έσοδα τουλάχιστον 13,8 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα