ΟΝΕΧ: Ρεκόρ πλοίων σε Σύρο και Ελευσίνα για επισκευαστικές εργασίες!

Τα Ναυπηγεία του Ομίλου ΟΝΕΧ πραγματοποιούν νέο ρεκόρ, ολοκληρώνοντας τις εργασίες στο 500οστό πλοίο που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις τους.

Το 83% των πλοίων που επισκευάστηκαν είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, αποδεικνύοντας τη σταθερή εμπιστοσύνη των Ελλήνων πλοιοκτητών στην #ΟΝΕΧ, την εγχώρια Ναυπηγική Βιομηχανία και φυσικά την συμβολή τους στην οικονομική και γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, τα πλοία που προχώρησαν σε επισκευές στα Ναυπηγεία Σύρου φτάνουν αισίως τα 438 από στιγμή που η επιχείρηση πέρασε στον Όμιλο του Πάνου Ξενοκώστα, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΝΕΧ. Αντίστοιχα, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, που μόλις πρόσφατα εγκαινιάστηκαν, έχουν επισκευαστεί ήδη 62 πλοία. Η πιο πρόσφατη έλευση στις δεξαμενές της είναι το Οlympic Glory, κατηγορίας Chemical Τanker. Το πλοίο είναι το 500οστό που εισέρχεται στις δεξαμενές του Ομίλου ΟΝΕΧ Shipyards & Technologies.

Σύμφωνα με το ενεργό επιχειρηματικό πλάνο του Ομίλου ΟΝΕΧ, θα πραγματοποιηθούν επενδύσεις αξίας 500 εκατ. ευρώ, ενώ φτάνοντας σε πλήρη δυναμική και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, θα υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης μέχρι και 300 πλοίων ετησίως.

Διαβάστε ακόμα