Προκήρυξη Υποτροφιών από την Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Ε.Ν.

Προκήρυξη Υποτροφιών από την Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Ε.Ν. Πάσης Τάξεως (Π.Ε.Π.Ε.Ν.) για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in Shipping του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece (Αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ε.Π.Ε.Ν.)

Η Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Ε.Ν. Πάσης Τάξεως συνεχίζοντας για έκτη χρονιά τη συνεργασία της με το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece (ALBA) προκηρύσσει εκ νέου τέσσερις (4) μερικές υποτροφίες της τάξεως του 50% για την κάλυψη των διδάκτρων αποκλειστικά για τα μέλη της και τα τέκνα αυτών.
Οι υποτροφίες αφορούν το MBA in Shipping πρόγραμμα του ALBA, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020. (Το συνολικό κόστος για το MBA in Shipping είναι €19,750).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις τέσσερις υποτροφίες λήγει στις 30/04/2019 και η ανακοίνωση αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου. Η αίτηση γίνεται OnLine – https://applications.alba.edu . Μετά τη συγκέντρωση όλων των αιτήσεων, η τελική επιλογή θα γίνει από το ALBA με βάση την αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων και σε συνεργασία με τη Π.Ε.Π.Ε.Ν.

Μέσα από ένα συνδυασμό ακαδημαϊκών και πρακτικών γνώσεων, το MBA in Shipping παρέχει στους φοιτητές όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ναυτιλίας. Το πρόγραμμα ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην ηγεσία και τις στρατηγικές ικανότητες διαχείρισης. Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών καθώς επίσης και σε Ά πλοιάρχους και Ά μηχανικούς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς επίσης και τα κριτήρια επιλογής του ALBA στο: http://www.alba.acg.edu/degree-programs/mba/mba-in-shipping/ Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τον κ. Σπύρο Βουγιού (Academic Director Shipping Programs), e-mail: [email protected]

Διαβάστε ακόμα