Η SEAJETS μέγας χορηγός της «Συναυλίας Φιλοξενίας» στο Καστελόριζο

Η SEAJETS, η εταιρία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, στηρίζοντας την ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό τουρισμό, θα είναι ο μέγας χορηγός της «Συναυλίας Φιλοξενίας» που θα πραγματοποιηθεί στο ακριτικό Καστελόριζο το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας και του Σωματείου «Πολίτες σε Δράση» με πρόεδρο την κα Βάνα Μπάρμπα, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δήμου Καστελόριζου.

Το Καστελόριζο υποδέχεται το καλοκαίρι υπό τους ήχους του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και της ορχήστρας του, σε μια βραδιά γεμάτη ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τους πάντα χαμογελαστούς κατοίκους του, το νησί μας καλεί να γιορτάσουμε τη μοναδική ιδέα της Ελληνικής φιλοξενίας με το τραγούδι μιας μεγάλης ομάδας ερμηνευτών και ηθοποιών, γνωρίζοντας και αναδεικνύοντας παράλληλα τη φυσική του ομορφιά.

Την εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στο Λιμάνι ΜΕΓΙΣΤΗΣ, ώρα 21.00 μμ., με ελεύθερη είσοδο για όλους, θα προλογίσει ο κ. Αλέξης Κωστάλας.

Διαβάστε ακόμα