Στην Κάλυμνο ο Ανδρέας Μαρτίνος! H Minerva Marine τιμά τους Καλύμνιους Ναυτικούς της (video)

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο γνωστός εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της μεγάλης Ναυτιλιακής εταιρείας Minerva Marine Inc, Ανδρέας Μαρτίνος μαζί με την οικογένεια του , το γιό του Ανδρέα, το Γενικό Διευθυντή του Σωκράτη Δημακόπουλο καθώς και με στελέχη και εργαζόμενους στην Εταιρεία.

Σκοπός της παρουσίας του στην Κάλυμνο να τιμήσει τους δεκάδες Καλύμνιους Ναυτικούς που απασχολούνται και ταξιδεύουν με τα καράβια της Εταιρείας.

Η Ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine Inc,με ένα πλούσιο και ποικίλο κοινωνικό έργο έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια έμπρακτα την αγάπη της στην Κάλυμνο με διάφορες χορηγίες και προσφορές. Στάθηκε αρωγός του Νοσοκομείου Καλύμνου, στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας προσφέροντας αφειδώς και άμεσα ότι ζητήθηκε από το τότε μέλος του ΔΣ Ευαγγελία Μπιλλήρη για την κάλυψη επειγουσών αναγκών. Χορηγός στην ΑΕΝ Καλύμνου καθώς και στην Ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ, που ο Πρόεδρος του Θανάσης Μαργαρίτης ,περισσότερο από 20 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία. Πάντα δίπλα στην Κάλυμνο ,όπου ζητηθεί.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Στο πλαίσιο παρουσίας του Ιδιοκτήτη της Minerva Marine Inc, Ανδρέα Μαρτίνου και των συνεργατών του στην Κάλυμνο, το Σάββατο 5 Αυγούστου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο του Βαθύ μεταξύ Α.Ο.Κ. Καλυμνιακός και της ομάδα ποδοσφαίρου της ναυτιλιακής εταιρείας Minerva Marine

Δείτε video και φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά από τον αγώνα, αλλά και τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας Σωκράτη Δημακόπουλου και του Προέδρου του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ Θανάση Μαργαρίτη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΌ ΤΗ MINERVA MARINE INC ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine Inc του Ανδρέα Μαρτίνου, το βράδυ του Σάββατου 5 Αυγούστου διοργάνωσε δεξίωση προς τιμή των Καλύμνιων Ναυτικών που εργάζονται στην Εταιρεία και των οικογενειών τους.

Η εκδήλωση έγινε στους όμορφους χώρους του κέντρου “Αργινώντα” και αρκετοί οι Καλύμνιοι Ναυτικοί με τις οικογένειες τους που παραβρέθηκαν.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Ανδρέα Μαρτίνου στην Κάλυμνο, ο Λιμενάρχης και τέως Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Αντιπλοίαρχος ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες στον Ανδρέα Μαρτίνο και στον υιό του για τις χορηγίες της Εταιρείας στην ΑΕΝ Καλύμνου.

Επίσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός πρόσφερε ένα μεγάλο σφουγγάρι εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη στήριξη του Νοσοκομείου του νησιού από την Minerva Marine Inc

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση στο video και στις φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά.

kalymnos-news.gr

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα