Στήριξη απεργιακών κινητοποιήσεων της Π.Ν.Ο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Π.Ν.Ο. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Συνάδελφοι,

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Διοικήσεως την 31/08/2018 εξετάσαμε το ζήτημα της στάσης του Σωματείου μας σε σχέση με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Π.Ν.Ο.

Παρότι το Σωματείο μην προβαίνοντας σε ανακοίνωση ήδη προέτρεπε κάθε Μέλος να αποφασίσει κατά συνείδηση την συμμετοχή του, εξετάζοντας τη σοβαρότητα του συνόλου των αιτημάτων της Π.Ν.Ο. όπως εκτίθενται στο από 26/07/2018 Δελτίο Τύπου της, ειδικά δε ως προς τις συνθήκες – ασφάλεια εργασίας και τις Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά και τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις της Π.Ν.Ο. την 09/08/2018 και 29/08/2018, αποφασίσαμε ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία.

Συνεπώς δια της παρούσης η Διοίκηση προτρέπει και καλεί όλα τα Μέλη του Σωματείου αλλά και τους συνάδελφους εν γένει να συμμετέχουν δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της 03/09/2018. Σε περίπτωση που υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις η διοίκηση του σωματίου θα σας ενημερώσει εκ νέου.

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος Σ. Γραδάρης
Ο Γενικός Γραμματέας Γ. Τσάλτας

Διαβάστε ακόμα