Στις φλόγες θαλαμηγός με 10 επιβάτες στα ανοικτά του Πειραιά[vid+pics]

fotia_thalamigos_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο Θ/Γ ”OCEANS FIVE” Ν.Π. 12284, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καστέλλας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Περάματος με προορισμό το λιμένα του Σ.Ε.Φ., επέβαιναν δέκα (10) Έλληνες, οι οποίοι αφού μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια αρχικά στο παραπλέον Ι/Φ ”CALYPSO” και στη συνέχεια σε περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν στο λιμένα Ζέας, καλά στην υγεία τους.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο σημείο έσπευσαν σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Ρ/Κ ”ΗΦΑΙΣΤΟΣ 3” όπου καταπολέμησαν την πυρκαγιά, όμως ακολούθως το σκάφος βυθίστηκε.

Από το περιστατικό παρατηρήθηκε μικρής έκτασης ρύπανση από πετρελαιοειδή ιριδίζουσας μορφής, η οποία όμως καταπολεμήθηκε άμεσα από δύο (02) αντιρρυπαντικά σκάφη.

Προανάκριση διενεργείται από το Ε’ Λιμενικό Τμήμα της Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή τυχόν περαιτέρω ρύπανσης.

fotia_thalamigos__

fotia_thalamigos

fotia_thalamigos___

Φωτογραφίες και βίντεο από newsit.gr

Διαβάστε ακόμα