Πειραιάς
34°C

Στο Κίελο το Mein Schiff 5 για δοκιμαστικά ταξίδια

Δημοσιεύθηκε στις

27/06/2016

από

mein_schiff_kiel
Το νέο απόκτημα της TUI Cruises, το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5 έφτασε στις 23 Ιουνίου στο Κίελο – σηματοδοτώντας την πρώτη επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου σε ένα γερμανικό λιμάνι, από τη στιγμή που παραδόθηκε στο Turku της Φινλανδίας, τρεις μέρες νωρίτερα.

Κατασκευασμένο στο ναυπηγείο Meyer Turku Oy, το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει μήκος 295 μέτρων και πλάτος 35,8 μέτρων. Έχει ολική χωρητικότητα 99.800 τόνων.

Με 15 καταστρώματα και 1.267 καμπίνες, το Mein Schiff 5 μπορεί να φιλοξενήσει 2.534 επιβάτες.

Από τα τέλη Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, το Mein Schiff 5 έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει αρκετές σύντομες κρουαζιέρες και δοκιμαστικά ταξίδια, οπότε αναμένεται να βρεθεί αρκετές φορές στο Κίελο.

Το παρθενικό ταξίδι του πλοίου ξεκινά στις 16 Ιουλίου, επισκεπτόμενο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βαλτικής.

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε το «Mein Schiff 4» στη TUI Cruises

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C