Στο λιμάνι του Ηρακλείου το «MSC LENA F» (photos)

Στο λιμάνι του Ηρακλείου βρέθηκε από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου το πλοίο MSC Lena F, μεταφέροντας 300 εμπορευματοκιβώτια που θα εφοδιάσουν την τοπική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ.Μηνάς Παπαδάκης, συνοδευόμενος από τον ειδικό Σύμβουλο κ.Μηνά Σεϊμένη, επισκέφτηκαν το πλοίο την ημέρα των Χριστουγέννων προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και δώρα με τον Καπετάνιο Petrov Vadym και τα υπόλοιπα 17 μέλη του πληρώματος.

Όλοι οι ναυτικοί του πλοίου ευχαρίστησαν θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ, για την ευγενική χειρονομία του να επισκεφτεί το πλοίο τις γιορτινές αυτές ημέρες, τόνισαν ότι η ζωή των ναυτικών που περνούν τα Χριστούγεννα μακριά από τις οικογένειές τους δεν είναι εύκολη, ωστόσο πράξεις σαν αυτή της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, τους γεμίζουν αισιοδοξία και τους κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα φιλόξενο λιμάνι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης αφού ευχαρίστησε τον Καπετάνιο και όλα τα μέλη του πληρώματος, τους διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση του λιμένος είναι δίπλα τους όχι μόνο τις Άγιες αυτές ημέρες αλλά για κάθε φορά που το πλοίο θα βρίσκεται στο λιμάνι Ηρακλείου.

Το πλοίο MSC LENA F, αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 27 Δεκεμβρίου με επόμενο προορισμό τον Βόλο.

Διαβάστε ακόμα