Στο νερό το πλοίο πολλαπλών χρήσεων Symphony Sun (Video)

Η Ολλανδική ναυπηγική εταιρεία Ferus Smit καθέλκυσε το Symphony Sun, το τέταρτο από τα έξι πλοία πολλαπλών χρήσεων που ναυπηγήθηκε για την επίσης ολλανδική ναυτιλιακή εταιρεία της Symphony Shipping BV, στις 29 Απριλίου, στο Leer της Γερμανίας.

Το Symphony Sun διαθέτει σχεδιασμό Ecobox και ένα μεγάλο όροφο φόρτωσης για μεταφορά φορτίων με μεγάλο όγκο, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητού υποκαταστρώματος (tweendeck). Το σκάφος διαθέτει επίσης δύο γερανούς εκφόρτωσης 85 τόνων.

Το υπερστέγασμα είναι τοποθετημένο στην πλώρη για καλύτερη προστασία του φορτίου του καταστρώματος, επιτρέποντας του να φορτώσει υπερ
[one_sixth_last]μεγέθη αντικείμενα πάνω από την πρύμνη.

Το Symphony Sun έχει τη δυνατότητα να πλεύσει υπό όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς καταπακτές κύριου καταστρώματος για να μεταφέρει φορτία με μεγάλο όγκο χωρίς περιορισμούς στο ύψος.

Με ολική χωρητικότητα 6,749 τόνων, το πλοίο έχει μήκος 122,8 μέτρα και πλάτος 17 μέτρα.

Επιπλέον, η προπέλα του Symphony Sun είναι εξοπλισμένη με έναν αγωγό για ενίσχυση της ώθησης σε χαμηλότερες ταχύτητες και μείωση της μέγιστης εγκατεστημένης ισχύος πρόωσης.

Το χωρητικότητας 10.545 dwt πλοίο έχει προγραμματιστεί για παράδοση τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Το αδελφό του πλοίο, το Nordana Sea, παραδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2016.

Ο στόλος του Symphony Shipping αποτελείται από έξι πλοία πολλαπλών χρήσεων, συμπεριλαμβανόμενου του νεότευκτου Symphony Sun και δύο άλλων πλοίων που προγραμματίζονται για παράδοση το 2017 και το 2018. Η εταιρεία έχει επίσης δύο μεγάλου μεγέθους πλοία ανεφοδιασμού υπό παραγγελία στο Ferus Smit.

Η εταιρεία παρήγγειλε τα έξι Ecobox σχεδιασμού πλοία από την Ferus Smit το Νοέμβριο του 2013.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την καθέλκυση του Symphony Sun:

Διαβάστε ακόμα