Σύζυγος καπετάνιου Blue Horizon: «Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος, την πληρώνει πάντα η ιεραρχία»

Η σύζυγος του συλληφθέντα καπετάνιου του πλοίου Blue Horizon, είπε ότι ο πλοίαρχος του μοιραίου επιβατηγού, έπεσε θύμα της… ιεραρχίας.

Η γυναίκα του καπετάνιου, είπε μιλώντας στο Mega ότι δεν έχει επικοινωνία μαζί του, και τόνισε ότι δεν φέρει ευθύνη για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη. «Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος. Την πληρώνει η ιεραρχία πάντοτε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω δύο παιδιά, αγωνιούμε κι εμείς. Είναι αυτόφωρο δεν μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του, τα μαθαίνουμε από εσάς τους δημοσιογράφους».

Στην εκπομπή Live News μίλησε και η θεία του κρατούμενου ναύκληρου, η οποία είπε: «Είναι πολύ καλό παιδί, έχει χρόνια στη δουλειά. Έχει και παιδάκι, δεν θα έκανε τίποτα κακό αυτός. Δεν έπρεπε να το σπρώχνανε το παιδί. Πού ήταν οι υπεύθυνοι λιμενικοί να τον βοηθήσουν;»

«Μόνος του γλίστρησε -Δεν έβλεπα…» – Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πλοίαρχος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είδε το έγκλημα από τις κάμερες, ότι δεν ενημερώθηκε από το πλήρωμα για το συμβάν στον καταπέλτη κι ότι έδωσε εντολή για τον απόπλου πριν την τραγωδία.

Ο ύπαρχος φέρεται να υποστηρίζει ότι «δεν τον έσπρωξα» κι ότι ο Αντώνης γλίστρησε, έπεσε μόνος του κι εκείνος «δεν κατάλαβα τίποτα πάνω στον πανικό μου».

Τέλος, οι άλλοι δύο θα υποστηρίξουν ότι δεν υπήρξε δόλος κι ότι δεν ήρθαν σε επαφή μαζί του.

iefimerida.gr

Διαβάστε ακόμα