Ταυτόχρονη ονοματοδοσία 5 containerships που θα παραδοθούν στην «Enesel»

enesel_tautoxroni_onomatodosia_5_containership_

Η Hyundai Heavy Industries (HHI), η μεγαλύτερη ναυπηγική δύναμη στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι έσπασε ένα νέο ρεκόρ, με την διοργάνωση τελετής ονοματοδοσίας πέντε containership την ίδια μέρα, τα οποία έχουν παραγγελθεί από την ελληνική εταιρεία Enesel.

Στην τελετή ταυτόχρονης ονοματοδοσίας στο ναυπηγείο HHI στο Ουλσάν της Νότιας Κορέας παραβρέθηκαν ο κ. Νικόλας Λαιμός, Πρόεδρος της Enesel, ο Κ. Kim Oi-hyun, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Heavy Industries, και άλλοι 130 συμμετέχοντες. Οι χορηγοί, συμπεριλαμβανομένων της κας Ειρήνης Ν. Λαιμού, συζύγου του κ. Νικόλα Λαιμού και άλλων τεσσάρων κυρίων, ονόμασαν τρία containership χωρητικότητας 10.500 TEU και δυο containership χωρητικότητας 13.800 TEU για τον Έλληνα ιδιοκτήτη. Τα μεγάλης αυτής χωρητικότητας πλοία προγραμματίζονται να παραδοθούν από τις 20 Μαρτίου έως τις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Πέρυσι, η HHI διοργάνωσε 45 τελετές ονοματοδοσίας για 55 πλοία. Το ρεκόρ τελετής ονοματοδοσίας της HHI βρίσκεται στα 12 πλοία το μήνα και 10 πλοία την εβδομάδα, που συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2008 και τον Ιούνιο του 2010 αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα