Τελετή παράδοσης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ενός περιπολικού οχήματος

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου ΚΛΙΑΡΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παραλαβή ενός (01) περιπολικού οχήματος NISSAN QASHQAI από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την κάλυψη των αναγκών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η συγκεκριμένη δωρεά ποσού 28.463 ευρώ, αποτελεί χορηγία της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’.
Στην τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της εταιρείας κ. Βασίλειου ΛΑΛΙΩΤΗ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχαήλ ΡΕΠΠΑΣ καθώς και ο Διευθυντής Πληρωμάτων κ. Γεώργιος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή επίσης παρέστησαν ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος ΠΟΥΛΗΣ, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, οι Διευθυντές των Κλάδων και Διευθύνσεων του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενή προσφορά της εταιρείας ‘’SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC’’ τονίζοντας ότι η εν λόγω πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σημαντική στην αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ώστε να ανταπεξέλθει στο πολύ-επίπεδο έργο του και παράλληλα θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής δράσης της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα