Τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών [pics]

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson8

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Πλοιάρχων Οινουσσών η καθιερωμένη τελετή υποδοχής και ορκωμοσίας των νέων σπουδαστών οι οποίοι εισήχθησαν στο 1ο έτος της σχολής.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ο οποίος μίλησε προς τους σπουδαστές-σπουδάστριες με συγκινητικά λόγια, ενώ παρέστη επίσης και χαιρέτισε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χίου, Κώστας Γανιάρης, άλλοι επίσημοι από τη Χίο και τις Οινούσσες, γονείς-συγγενείς των νέων σπουδαστών, ανάμεσα στους οποίους είναι φέτος και οκτώ (8) κορίτσια, που εισήχθησαν με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων Λυκείων.

Στον χαιρετισμό του ο διοικητής τής ΑΕΝ κ.Γιάννης Μάργαρης, μεταξύ άλλων, τόνισε τη συμβολή κάποιων εφοπλιστών των Οινουσσών και της Χίου για την αρτιότερη δυνατή λειτουργία της Σχολής καθώς και για τις υποτροφίες που παρέχουν σε σπουδαστές τής Ακαδημίας. Υπόψη, ότι κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν με διάφορα χρηματικά ποσά (υποτροφίες) οι αριστεύσαντες, κατά την προηγούμενη χρονιά, σπουδαστές.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε καφές και αναψυκτικά με πλούσιο μπουφέ.

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson6

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson9

orkomosia_spoudaston_aen_oinousonq

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson2

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson3

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson4

orkomosia_spoudaston_aen_oinouson5

 

πηγή
chiosopinion.gr

Διαβάστε ακόμα