Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Νήσος Κεφαλονιά»

nisos_kefalonia_thlefwnhma_gia_vomva_aktoploia_

Δεν έχει προηγούμενο η ηλιθιότητα κάποιων ημέρες των εορτών να κάνουν φάρσες για βόμβες στα πλοία. Αναγκάσθηκε και ήρθε εξειδικευμένο επιτελείο με ειδικό σκύλο του λιμενικού από τη Πάτρα στη Κυλλήνη για να εξετάσει εξονυχιστικά το «Νήσος Κεφαλονιά».

Την ίδια ώρα το προσωπικό της «Kefalonian Lines» με μεθοδικότητα και άρτιο επαγγελματισμό απομάκρυνε με τάξη τον κόσμο που είχε επιβιβαστεί με τελικό προορισμό τη Ζάκυνθο.

Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τους ανθρώπους της «Kefalonian Lines» που μας ενημέρωσαν ότι τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα ήταν μια κακόγουστη …φάρσα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να ταλαιπωρήσει τον κόσμο και να τον θυμώσει για τα καμώματα των …γνωστών αγνώστων φαρσέρ.

Πληροφορίες του e-kefalonia.net αναφέρουν ότι το τηλεφώνημα προερχόταν από τη Ζάκυνθο και εξετάζονται αυτή τη στιγμή τα στοιχεία του αγνώστου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η «Kefalonian Lines» αμέσως έδωσε εντολή στο πλήρωμα να κεράσει τους επιβάτες με καφέ και φαγητό για την ταλαιπωρία που άθελα της προκάλεσε. Ενώ και για την καθυστέρηση στους επιβάτες που περιμένουν για τα επόμενα δρομολόγια θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα.

e-kefalonia.net

Διαβάστε ακόμα