Το 18-24 ΤRAVEL και Golden Star Ferries συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες

Η πολυαναμενόμενη σύνδεση της Β. Ελλάδος με τις Β. Σποράδες είναι πλέον γεγονός. Από την Παρασκευή 15 Ιουνίου και για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες η Golden Star Ferries με τα ταχύπλοα πλοία της συνδέει ακτοπλοϊκά τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και τo 18-24 TRAVEL έχει ετοιμάσει τα καλύτερα πακέτα ολοκληρωμένων διακοπών στις πιο προνομιακές τιμές για όλους.

Η πλατφόρμα του www.18-24.gr διαθέτει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, τα οποία περιλαμβάνουν τη μεταφορά αλλά και τη διαμονή, με προορισμό και τα τρία νησιά των Β. Σποράδων. Με τιμές που ξεκινούν από 140 ευρώ για Σκιάθο και Σκόπελο και 158 ευρώ για Αλόνησσο φέτος το καλοκαίρι όσοι επιθυμούν μπορούν να βρεθούν εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά από την καρδιά της Μακεδονίας στην κρυμμένο παράδεισο του Αιγαίου.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες ξεκινούν στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 9 Σεπτεμβρίου 2018. Το www.18-24.gr ως μεγαλύτερος πάροχος τουριστικών υπηρεσιών και στα τρία νησιά προσφέρει για όλη την περίοδο του καλοκαιριού τις καλύτερες τιμές της αγοράς με αμέτρητες επιλογές και σε καταλύματα.

Κλείστε τώρα το δικό σας πακέτο διακοπών και απολαύστε μοναδικές στιγμές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμα