Η χορηγία του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC. Cpt. Γιώργου Βάλλη στον Πρωταθλητή Ελλάδας στα 400μ. εμπόδια Δημήτρη Λεβαντίνο

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών με τον πρωταθλητή Ελλάδας στα 400μ. με εμπόδια των ανδρών Δημήτρη Λεβαντίνο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντρών που διεξάγεται στην Ρώμη, 7-12 Ιουνίου.

Θα παρακολουθήσουμε ελληνικές συμμετοχές που έλειπαν πολλά χρόνια από την συγκεκριμένη σκηνή και ίσως είχαν ξεχαστεί καθώς η τελευταία εμφάνιση της Ελλάδας ήταν το 2012.

Οι προκριματικοί αγώνες διεξάγονται την Κυριακή στις 14:20 ώρα Ελλάδος στην ΕΡΤ2 με live μετάδοση. Και οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Δευτέρα στις 13:40 πάλι από την ΕΡΤ2. Ο αθλητής μας έχει την 28η επίδοση από τους 36 αγωνιζόμενους κι εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να φτάσει στην κορυφή πραγματοποιώντας τους στόχους του και κάνοντας περήφανους όλους τους ΄Έλληνες.

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών είναι πάντα δίπλα στους αθλητές προάγοντας την άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα.

Διαβάστε ακόμα