452 μέλη πληρωμάτων από 27 πλοία έχουν εμβολιαστεί στα λιμάνια του Λος Άντζελες και του Λονγκ Μπιτς (photos)

452 ναυτικοί από 27 πλοία έχουν εμβολιαστεί για τον COVID-19 στα λιμάνια του Λονγκ Μπιτς και του Λος Άντζελες. Οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί είναι μέρος της συνεργασίας μεταξύ του λιμένα του Λονγκ Μπιτς, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Λονγκ Μπιτς και της Εθνικής Φρουράς.

Ο εμβολιασμός γίνεται με το εμβόλιο Johnson & Johnson και είναι εθελοντικός και τον κάνει οποίος ναυτικός το επιθυμεί.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ακόμα 477 ναυτικοί από μ 29 πλοία έχουν κάνει αίτηση για να εμβολιαστούν. Η νέα πρωτοβουλία διασφαλίζει την υγεία των εργαζομένων που παραδίδουν βασικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας, χρησιμοποιώντας μια κινητή μονάδα εμβολιασμού COVID-19 για τα πλοία εκείνα που καταφτάνουν στον κόλπο του San Pedro. Ο εμβολιασμός των πληρωμάτων είναι δωρεάν χωρίς καμία χρέωση.

Η κινητή μονάδα εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας πηγαίνει συνήθως στα πλοία που είναι προσδεμένα στους τερματικούς σταθμούς του Long Beach και του Λος Άντζελες. Την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός πληρώματος ενός πλοίου που ήταν προσδεμένο στο λιμάνι του Λονγκ Μπιτς.

Νωρίτερα, το πλήρωμα του πλοίου Algoma Victory επισκέφτηκε το Διεθνές Κέντρο Ναυτικών στο Λιμάνι του Λονγκ Μπιτς για τον εμβολιασμό του.

«Είναι υπέροχο να βλέπουμε την πόλη μας να βοηθά αυτούς τους ναυτικούς που εργάζονται στα πλοία που μεταφέρουν τα αγαθά σε όλο τον κόσμο και έτσι διατηρούν αυτή τη βιομηχανία σε λειτουργία», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Port of Long Beach, Mario Cordero. «Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες αποτελούν σημαντικό μέρος της αλυσίδας εφοδιασμού και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε το Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Λονγκ Μπιτς για την πρόβλεψη και την αποτελεσματικότητά του για να προσφέρουν τα εμβόλια στα πληρώματα των πλοίων.

«Οι εργαζόμενοι στην εφοδιαστική αλυσίδα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας από την αρχή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Long Beach Harbour, Frank Colonna. «Πρέπει να εμβολιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε το ποσό ζωτικής σημασίας είναι αυτό που συμβαίνει στο λιμάνι μας. Είμαι τόσο περήφανος που το Λονγκ Μπιτς κάνει τόσα πολλά για να σταματήσει αυτήν την πανδημία προσεγγίζοντας ναυτικούς που έρχονται τόσο στο λιμάνι μας όσο και στο λιμάνι του Λος Άντζελες. “

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα