Πειραιάς
34°C

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ!

Δημοσιεύθηκε στις

28/12/2012

από

Χαλάει από απόψε ο καιρός και από το Σάββατο το πρωί η επιδείνωση θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Κακοκαιρία προβλέπεται σήμερα το βράδυ στα δυτικά. Αύριο θα επεκταθεί σε όλη σχεδόν τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια σε όλα τα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Βαθμιαία στη βορειοανατολική χώρα θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο.

Την Κυριακή τα έντονα καιρικά φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην κεντρική και νότια χώρα και το Αιγαίο και από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

ΠΗΓΗ

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C