«Αποσύρεται» η τροπολογία για τις ναυτιλιακές μετοχές

Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου αναγκάστηκε, μετά τις αντιδράσεις πολλών βουλευτών να αποσύρει την τροπολογία – σκάνδαλο με την οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στο πόθεν έσχες οι συμμετοχές σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Ειδικότερα, κατά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΚΤΕΛ, στο οποίο έχει εισαχθεί η επίμαχη τροπολογία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης κατήγγειλε για άλλη μία φορά τη «φωτογραφική, σκανδαλώδη και με οσμή διαπλοκής» τροπολογία.

Ο προεδρεύων Χρ. Μαρκογιαννάκης τον διέκοψε και τον ενημέρωσε ότι, όπως τον πληροφόρησαν, είναι καθ’ οδόν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που έχει εισηγηθεί την τροπολογία, προκειμένου να την αποσύρει.

Ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι ο υπουργός οφείλει να πει ποιος έφερε την τροπολογία, πώς παράγονται αυτές οι ρυθμίσεις και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η συγκεκριμένη τροπολογία στάλθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να κατατεθεί στη Βουλή, από τη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης.

directnews.gr

Διαβάστε ακόμα