Μεσολόγγι: Έρχεται το καράβι με προσιτά εισιτήρια

– Την διάνοιξη του διαύλου ζήτησαν οι εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας

– Αισιόδοξοι για τη βιωσιμότητα της γραμμής

– Ελκυστική η τιμολογιακή πολιτική

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας εταιρίες NEL LINES και ο πλοίαρχος του «Aqua Maria», προκειμένου να δουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στο λιμάνι.

Οι επισκέπτες συναντήθηκαν με το δήμαρχο Παν. Κατσούλη και το λιμενάρχη Γ. Σακιριανό, προκειμένου να εξετάσουν τα βάθη και πλάτη του διαύλου για να ελεγχθεί η ασφάλεια εισόδου και εξόδου του πλοίου στο λιμάνι.

Ταυτόχρονα, επέλεξαν και το χώρο που θα αγκυροβολεί, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των φορτηγών και των άλλων οχημάτων. Μετά τη συνεργασία που είχαν στο λιμεναρχείο επισκέφθηκαν το λιμάνι, από το οποίο έμειναν ενθουσιασμένοι αφού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ οποιοδήποτε άλλο λιμάνι της χώρας που δέχεται επιβατικά πλοία.

Προκειμένου όμως να είναι όλα έτοιμα στις 21 Ιουνίου, για να αρχίσουν τα δρομολόγια προς τα Ιόνια Νησιά, ζήτησαν τη διάνοιξη του δίαυλου, πράγμα που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Μεσολογγίου.

Υπάρχουν βέβαια γραφειοκρατικά ζητήματα, αφού το λιμάνι βρίσκεται στη ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου, όμως, κατά τον κ. Κατσούλη, θα ξεπεραστούν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Λ.Τ. και δήμου, ώστε να μην παρατηρηθούν καθυστερήσεις στην εξέλιξη του έργου.

aixmi-news.gr

Διαβάστε ακόμα