Δωρεά από τον όμιλο «Υγεία» στο Λιμενικό Σώμα

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου καθώς και του Αρχηγού του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημήτριου Μπαντιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον αίθριο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Κεντρικό Λιμάνι Πειραιά), τελετή για τη δωρεά, από τον Πρόεδρο του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, ενός ασθενοφόρου οχήματος, φορητών συστημάτων τηλεϊατρικής και Οικογενειακής Κάρτας Υγείας στο προσωπικό του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Τα ανωτέρω θα διατεθούν προς κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και του προσωπικού.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας κ. Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, οι Υπαρχηγοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Αξιωματικοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη του ομίλου «ΥΓΕΙΑ».

Ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος στον χαιρετισμό που απηύθυνε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης τόνισε την καθημερινή προσπάθεια και το αξιοσημείωτο έργο που προσφέρει το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., και εξέφρασε τις ευχαριστίεςγια την ευγενή προσφορά του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ», δεδομένης της δυσχερούς δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, ευελπιστώντας παράλληλα σε παρόμοιες μελλοντικές χορηγίες και από άλλους οικονομικούς παράγοντες προς το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. για διευκόλυνση του έργου του.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος ΜΠΑΝΤΙΑΣ στην ομιλία του εξήρε την προσφορά του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» προς το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. αναφέροντας ότι πρωτοβουλίες όπως η σημερινή, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και συμβάλουν ουσιαστικά στο έργο του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., καθόσον τα στελέχη του αντλούν περισσότερη δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που επιτελούν. Επίσης επεσήμανε ότι, το παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι η μόνη αξιοπρεπής διέξοδος σε αυτήν την ιστορικά δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.

Διαβάστε ακόμα