Αισιοδοξία για την ακτοπλοϊκή γραμμή ”Ζακύνθου-Κυλλήνης”

Αύξηση αναμένεται να παρουσιάσει η κίνηση στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης, εκτιμούν εκπρόσωποι των τοπικών παραγωγικών φορέων και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ζάκυνθο, ζήτησαν τη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης του κοινού ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας, του Λιμενικού Ταμείου, του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας Ζακυνθινών Πλοίων τη δρομολόγηση μεγάλων και σύγχρονων πλοίων (σε σχέση με αυτά που σήμερα χρησιμοποιούνται) και την παροχή προσφορών για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Μυλωνάς, η κοινοπραξία δεσμεύτηκε και για την επάρκεια αλλά και τη συχνότητα των δρομολογίων καθ΄ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού. «Θέλουμε η Περιφέρεια να έχει λόγο στον προγραμματισμό των δρομολογίων» υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάς και συμπλήρωσε πως συζητήθηκε ακόμη η προοπτική χαμηλότερων τιμών και προσφορών στα εισιτήρια, με στόχο να προσελκυστούν περισσότεροι τουρίστες.

zougla.gr

Διαβάστε ακόμα