Τεράστιο πρόβλημα με τα πλοία του Αργοσαρωνικού

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η άλλοτε κραταιά γραμμή του Αργοσαρωνικού και ειδικά προς την Αίγινα αποτελούν μόνο ένδοξο παρελθόν. Η γραμμή εξυπηρετείται με μόνο δύο πλοία και αν δεν επιλυθεί το θέμα με την φορολογική ενημερότητα της ΑΝΕΣ και του Άγιου Νεκτάριου σύντομα θα κληθούν να την βγάλουν και με ένα.

 Στην γραμμή εκτελούν δρομολόγια μόνο ο Φοίβος και ο Απόλλων, με τον Φοίβο να ετοιμάζεται για την ετήσια συντήρηση του, αν επιλυθεί το θέμα του Αγίου Νεκταρίου. Βεβαίως τα δελφίνια επωμίζονται το βάρος της γραμμής, για τον έτσι κι αλλιώς περιορισμένο κόσμο του χειμώνα όμως οι πληροφορίες που φέρουν και την Hellenic Seaways να πουλάει τα πλοία της , φέρνουν στο μυαλό των παλαιοτέρων τις αλήστου μνήμης με το Αιγινάκι και το Πίνδος.

Πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες ώστε να επιλυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αποτελεί πραγματικά την ανάσα του νησιού. Χωρίς τα πλοία όλοι ξέρουμε ότι οι ζημιές θα είναι τεράστιες και στους επαγγελματίες αλλά και σε όλους τους κατοίκους του νησιού τώρα μάλιστα που οι δημόσιες υπηρεσίες του νησιού συρρικνώνονται.

Διαβάστε ακόμα