Φεύγει το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ – Έρχεται το ΑΡΙΑΔΝΗ (;)

Αλλαγή πλάνων στο κομμάτι των πλοίων, φαίνεται ότι απόφασισε η νέα διοικήση της Hellenic SeaWays. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η εταιρία έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ με το πλοίο ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η αρχική σκέψη της εταιρίας είναι το πλοίο να μείνει στην γραμμή, για 1 μήνα όσο διαρκεί η ακινησία του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ. Φαίνεται όμως ότι η εταιρία άλλαξε γνώμη και έτσι επεξεργάζεται σχέδιο για 5μηνη δρομολόγηση του ΑΡΙΑΔΝΗ στην γραμμή μας. Επίσης η HSW φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο το πλοίο μία φορά την εβδομάδα να πιάνει και τα λιμάνια της Βόρειας Ελλάδας.

 Όλα αυτά φυσικά είναι σενάρια που επεξέργαζεται η εταιρία ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τις τελικές τις απόφασεις. Ημερομηνία για την αλλαγή των πλοίων προς το παρών δεν υπάρχει, αλλά οι πληροφορίες μιλούν για μετά τις 16/10, καθώς το ΑΡΙΑΔΝΗ αλλάζει συνιάλα και ετοιμάζεται μετά την καλοκαιρινή ναύλωση του στην Αλγερία.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι καπετάνιος του ΑΡΙΑΔΝΗ εάν αποφασιστεί η δρομολόγηση του θα είναι ο cpt Διαμαντής Παπαγεωργίου, που το καλοκαίρι με τις μανούβρες του μέσα στα λιμάνια της Χίου και της Μυτιλήνης άφηνε το κόσμο άφωνο.

chiostv.gr

Διαβάστε ακόμα