Δύο σκάφη δώρισε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο Λιμενικό

Δύο υπερσύγχρονα σκάφη προς την ειδική μονάδα υποβρύχιων καταστροφών του λιμενικού σώματος δώρισε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το παρών στην εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στη σύντομη παρέμβασή του ευχαρίστησε τους Έλληνες εφοπλιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του να στηρίξουν την ελληνική οικονομία στις δύσκολες αυτές εποχές.

Ο πρωθυπουργός εξήρε τη δράση του λιμενικού σώματος υπενθυμίζοντας ότι, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, προχώρησε στην επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας, την οποία χαρακτήρισε πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θοδωρής Βενιάμης, στην ομιλία του και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό δήλωσε: “Κύριε πρωθυπουργέ η ναυτιλία ως ο κυριότερος παραγωγικός τομέας του τόπου μας και ανεξαρτήτως των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο στίβο του διεθνούς ανταγωνισμού δηλώνει παρούσα.

Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις τιτάνιες προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να ξεπεράσει η πατρίδα μας την κρισιμότερη ίσως περίοδο στην νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία και να βγει όσο το δυνατόν αλώβητη από τη σφοδρή οικονομική λαίλαπα”.

marinews.gr

Διαβάστε ακόμα