Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πρόσκαιρη αλλά σημαντική μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται αύριο Δευτέρα ( στις περισσότερες περιοχές της χώρας).

Πιο αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική και κεντρική στερεά, την Πελοπόννησο και από το βράδυ στο ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

2. Στην υπόλοιπη χώρα, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που πιθανόν τοπικά να έχουν έντονη μορφή, αλλά επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα και ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί.

3. Πάντως από το απόγευμα και από τα δυτικά η κακοκαιρία θα υποχωρήσει και τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Διαβάστε ακόμα

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μύρινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ N.Μυτιλήνης 36, για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή. Το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα.

Κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Μύρινας αποβιβάζοντας εκατόν εξήντα δύο επιβάτες, εκ των οποίων οι δέκα κι ένα δίκυκλο που είχαν προορισμό τον Άγιο Ευστράτιο, εξυπηρετήθηκαν με το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΟΛΙΣ Ν.Μυτ.32 που εκτελεί τοπική δρομολογιακή γραμμή.

Οι ογδόντα έξι επιβάτες, τα 25 Ι.Χ. και δύο δίκυκλα που ανέμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό το λιμένα Καβάλας προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA MARIA Ν.Π.9465.

dailypress24.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμα