Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection στον Πειραιά

Το Celebrity Reflection, το πέμπτο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Solstice της Celebrity Cruises, χωρητικότητας 3.030 επιβατών, κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο κρουαζιέρας που πραγματοποιεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Reflection στο λιμάνι του Πειραιά, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παροχές και τις ανέσεις του κρουαζιερόπλοιου και να ζήσουν από κοντά την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Celebrity Cruises.

Το Celebrity Reflection ξεκίνησε τον περασμένο μήνα το επίσημο πρόγραμμα κρουαζιέρων στα νερά της Μεσογείου, όπου και θα βρίσκεται μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, ενώ έπειτα θα διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για να καταλήξει στο Μαϊάμι, απ’ όπου θα ξεκινήσει μια σειρά από 7ήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

Το Celebrity Reflection ενσωματώνει μια σειρά από καινοτομίες, όπως το εξωτερικό γυάλινο ντους που προεξέχει της άκρης του πλοίου με θέα του μπάνιου στον ωκεανό, στην υπερπολυτελή Reflection Suite. Το πλοίο διαθέτει μία σειρά από αξιόλογες επιλογές διαμονής όπως οι AquaClass Suites με τις μεγάλες βεράντες και οι ψηλοτάβανες Signature Suites, με υπηρεσία butler όλο το εικοσιτετράωρο. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επώνυμες μπουτίκ, ενώ υπάρχουν θεματικά εστιατόρια και ποικιλία χώρων εστίασης, καθώς και πληθώρα επιλογών διασκέδασης από καφέ και μπαρ έως θεαματικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα