Δείτε την τραγική στιγμή της βύθισης ρυμουλκού στον ποταμό Hudson (video)

Ένα νέο βίντεο έχει κυκλοφορήσει δείχνοντας το θανατηφόρο ναυάγιο του ρυμουλκού Specialist που συνέβη τον περασμένο μήνα στον ποταμό Hudson της Νέας Υόρκης κάτω από τη γέφυρα Tappan Zee.

Τρία μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν όταν το μήκους 27,5 μέτρων ρυμουλκό, ένα από τα τρία που συνόδευε μια φορτηγίδα στο ποτάμι, χτύπησε μια αγκυροβολημένη φορτηγίδα κατασκευών και βυθίστηκε τα ξημερώματα της 12ης Μαρτίου.

Το ερασιτεχνικό βίντεο γυρίστηκε από έναν εργαζόμενο στο σημείο και κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα από δικηγόρο που εκπροσωπεί έναν από τους καπετάνιους του ρυμουλκού.

Στο διάρκειας 33 δευτερολέπτων βίντεο, μπορείτε να δείτε καθαρά το ρυμουλκό να πέφτει πάνω στην φορτηγίδα πριν βυθιστεί καθώς μια ομάδα εργαζομένων στο φορτηγίδα παρακολουθούσε τρομοκρατημένη. “Ένας καημένος άνθρωπος είναι μέσα”, ακούγεται το σχόλιο προς το τέλος.

Δύο από τα πτώματα των θυμάτων ανακτήθηκαν μετά το ατύχημα, αλλά το σώμα του τρίτου θύματος παρέμενε αγνοούμενο. Το ρυμουλκό με τη σορό του τρίτου αγνοούμενου ανασύρθηκε στην επιφάνεια στις 24 Μαρτίου σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα.

Η φορτηγίδα κατασκευών ήταν στην περιοχή, ως μέρος του σχεδίου για την κατασκευή ενός νέου ανοίγματος της γέφυρας στον ποταμό Hudson δίπλα στην υπάρχουσα γέφυρα Tappan Zee, έργου που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στην ιστορία της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε ακόμα