Δελτίο τύπου της ONEX για την επίθεση του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» στα γραφεία της στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ONEX 27/12/2021

Ο Όμιλος ΟΝΕΧ μετά την απρόκλητη επίθεση με πρόκληση ζημιών στα γραφεία της Αθήνας από μέλη της συλλογικότητας «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» την ημέρα των Χριστουγέννων, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα κατά παντός φυσικού και ηθικού αυτουργού που υποκίνησαν, σκέφτηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν την συγκεκριμένη ενέργεια.

Το ως άνω χτύπημα συνδέεται με στοχευμένες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις φυσικών προσώπων, νομικών ή συλλογικών οργάνων και οργανώσεων που αντιδρούν στην συνταγματικά κατοχυρωμένη άσκηση νομίμων δικαιωμάτων μας, όταν εμείς κρίνουμε ότι θιγόμαστε και καταπατούνται νόμιμα και θεσμικά προβλεπόμενα δικαιώματα μας.
Η προσπάθεια φίμωσης με την τρομοκράτηση και στοχοποίηση στελεχών και εργαζομένων μας έχει,ήδη, πέσει στο κενό.

Η δημιουργικότητα, η βιομηχανική παραγωγή και κυρίως η θέληση και βούληση ελεύθερων ανθρώπων δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται και σε καμία περίπτωση δεν υποχωρούν απέναντι στην ωμή βία, την απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας και την κατ’επίφαση ευαισθησία των ιδιότυπων «Πλασιέ» επιχειρηματικών και ανθελληνικών συμφερόντων που ρήμαξαν για δεκαετίες την ναυπηγική βιομηχανία της Χώρας.

Σύντομα, όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν απέναντι στην Δικαιοσύνη που αποτελεί τον μόνο δρόμο μας απέναντι στη βία, την απόπειρα εκφοβισμού και την τρομοκρατία.
Κανείς δεν μπορεί να αξιώνει να βρίσκεται υπεράνω του νόμου μέσα από νεόφερτες φασιστικού τύπου μεθοδεύσεις, ελπίζοντας ότι θα έχει το «ακαταδίωκτο».

Κανείς δεν μπορεί να εφαρμόζει πρακτικές συκοφάντησης και τρομοκράτησης εργαζομένων και πολιτών, εκμαυλίζοντας τις αξίες της Δημοκρατίας μας και να οδηγούμαστε έτσι σε μια ανεξέλεγκτη ασυδοσία.

Έχουμε, ως εταιρικός όμιλος, πλήρη εμπιστοσύνη στις δικαστικές και διωκτικές Αρχές της Χώρας μας που αποτελούν φάρο και προπύργιο ασφαλείας κάθε πολίτη απέναντι στην τυφλή βία και στις τρομοκρατικές μεθόδους οργανώσεων ή συλλογικοτήτων που προσποιούνται τους ευαίσθητους και δημοκράτες.

Διαβάστε ακόμα