Νέα έλλειψη στις πατάτες στα McDonald’s στην Ιαπωνία λόγω των προβλημάτων μεταφοράς τους – Θα σερβίρονται μικρότερες μερίδες τον Ιανουάριο

Οι Ιάπωνες θα πρέπει να αρκεστούν σε μια μικρή μερίδα πατάτες McDonald’s για τον επόμενο μήνα, αφού η αλυσίδα fast-food είπε ότι περιορίζει τις μερίδες λόγω των προβλημάτων μεταφοράς με πλοία.

Η McDonald’s Holdings Company Japan δήλωσε την Παρασκευή ότι ο αντίκτυπος των ζημιών από τις πλημμύρες στο λιμάνι του Βανκούβερ και άλλες διακοπές από πέρυσι θα καθυστερήσει και πάλι την μεταφορά πατάτας από τη Βόρεια Αμερική.

Οι παγκόσμιες ναυτιλιακές δραστηριότητες εξακολουθούν να επηρεάζονται σοβαρά από έναν συνδυασμό παραγόντων, όπως τα lockdown για την πανδημία COVID-19, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ταχεία ανάκαμψη της ζήτησης.

Ως αποτέλεσμα, η McDonald’s είπε ότι από την Κυριακή θα πουλάει μόνο πατάτες μεγέθους S για περίπου ένα μήνα «για να βεβαιωθεί ότι έχουμε άφθονο απόθεμα και οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τις πατάτες McDonald’s χωρίς διακοπή».

Η αλυσίδα fast-food έκανε το ίδιο βήμα για μια εβδομάδα στα τέλη Δεκεμβρίου στα περίπου 2.900 υποκαταστήματά της στην Ιαπωνία.

Διαβάστε ακόμα