Φεύγει το ΑΡΙΑΔΝΗ – Με ένα πλοίο μέχρι τον Απρίλη η γραμμή

BLUE_STAR_FERRIES

Στις 16/10 το chiostv.gr είχε αποκαλύψει( δείτε εδώ) ότι φαίνεται να υπάρχει μία υπόγεια συμφωνία μεταξύ της HSW και της Blue Star Ferries για άτυπη κοινοπραξία τουλάχιστον την χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ στις 7 Γενάρη το Blue Star Patmos επιστρέφει στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με 4 δρομολόγια την εβδομάδα (!) επιβεβαιώνοντας ότι πιθανά Φεβρουάριο και Μάρτιο το ΑΡΙΑΔΝΗ να αποσυρθεί από την γραμμή!! Και από τον Απρίλιο που αυξάνεται η κίνηση να είναι και οι δύο εταιρίες στην γραμμή, κάποιοι είχαν σπεύσει να βγάλουν αναληθές το δημοσίευμα. Για πολλοστή φορά επιβεβαιωνόμαστε, καθώς στις 10.01.2014 το ΑΡΙΑΔΝΗ μας αποχαιρετά και την θέση του αναλαμβάνει το Blue star 1 .

Η γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη θα παραμείνει μέχρι τον Απρίλη με ένα πλοίο και εκτός απρόοπτου 4 δρομολόγια την εβδομάδα. Οι δύο εταιρίες αναμένεται να επιστρέψουν στην γραμμή από τις 10.04.2014 δηλαδή λίγες ημέρες πριν τις γιορτές του Πάσχα. Σχετική έγκριση για όλα τα παραπάνω έδωσε και το Σ.Α.Σ το όποιο συνεδρίασε εχθές

chiostv.gr

Διαβάστε ακόμα